Lär dig om våra e-tjänster

Banner för All Digital Week
I mars startar vi en studiecirkel för dig som är 65 år eller äldre i att lära dig mer om 1177.se och våra e-tjänster.

Tanken är att gruppens deltagare i lugn och ro tillsammans utforskar och lär sig om Vårdguiden 1177 och om de e-tjänster vi erbjuder, digitala tjänster som kompletterar och ökar tillgängligheten till oss.

Att känna sig säker

Målet är att du efteråt ska känna dig digitalt tryggare så att du självständigt kan använda dig av tjänsterna och utföra de ärenden kring din hälsa och behandling som du vill. Det kan till exempel vara att förnya recept, läsa din journal eller avboka en tid. 

Praktisk information

Gruppen träffas i vårt konferensrum vid fyra tillfällen och leds av cirkelledare från Studiefrämjandet Skåne Blekinge. Cirkeln startar den 6 mars och kommer att pågå under den europeiska kampanjveckan All Digital Week, som syftar till öka den digitala delaktigheten i Europa.

Vill du veta mer och anmäla dig?

Kontakta oss om du är nyfiken, vill veta mer eller vill anmäla dig. Blir första gruppen full, har du möjlighet att komma med på nästa. 

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter