Kurs i självmedkänsla

Vi är ofta hårda och kritiska mot oss själva, inte minst när vi gör något fel eller mår dåligt. Självmedkänsla är att vara vänlig mot sig själv, en känsla av samhörighet med mänskligheten och mindfulness (medveten närvaro). Det är en känslomässig färdighet alla kan lära sig.

Kursens upplägg

14 tillfällen i grupp, cirka 10 deltagare. Mellan kurstillfällena blir det hemuppgifter. Du får ett kurskompendium och tillgång till guidade meditationer för övning på egen hand.

Varje kurstillfälle kostar som ett vanligt besök på vårdcentralen. Högkostnadsskydd gäller.

Datum och tider

  • Tisdagar klockan 16.20-18.00
    12, 19 och 26 mars, 2, 9, 16, 23 och 30 april, 7, 14, 21 och 28 maj, 4 och 11 juni, 2019

Plats

Vårdcentralen Måsen, andra våningen i konferensrummet.

Anmälan

Välkommen att anmäla ditt intresse via mejl till  Contact uppge namn, telefonnummer och att du vill anmäla dig till kursen. Kursansvarig är Hampus Lundin Åberg, legitimerad psykolog och lärare i MSC (Mindful Self-Compassion). 

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter