Träffpunkt Granen

Den 21 november startar vi en grupp med inriktning på äldre, där vi erbjuder hälsofrämjande aktiviteter och föreläsningar, för dig som bor i Malmö. Vi börjar varje möte med en lättare gemensam frukost.

Vem

Du som är pensionär och är boende i Malmö.

Vad

Filmvisning med efterföljande diskussioner, föreningar som informerar om sina verksamheter, gemensamma promenader i lagom tempo, socialiseringsövningar och föreläsningar av våra olika yrkesgrupper här på Vårdcentralen Granen. Ett mera specifikt program får du vid första besöket.

När

Onsdagar klockan 9–12. Start 21 november 2018. Vi har planerat in
åtta träffar men fortsätter så länge det finns intresse.

Var

Vårdcentralen Granen, andra våningen. Grangatan 11, Malmö.

Träffarna är kostnadsfria. Välkommen att anmäla dig på telefon 040-623 41 60. Det går även bra att skriva till oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Varmt välkommen!
Max Kaymak, psykolog och Eva Ekström, specialistsjuksköterska psykiatri

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter