Om webbplatsen

Region Skånes webbplats Vard.skane.se består av en söktjänst och webbsidor för de vårdcentraler, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar som drivs i Region Skånes egen regi.

Genom startsidans sökfunktion på Vard.skane.se vill vi hjälpa dig att hitta och kontakta både privata och offentliga vårdenheter i Region Skåne. 

Webbplatsen omfattar även de sjukhus, psykiatriverksamheter och habiliteringsverksamheter som drivs i Region Skånes regi.

Tillgänglighet och språk

Tillgänglighet är en viktig princip för oss. Vi följer webbriktlinjer för offentlig sektor och arbetar löpande med förbättringar tillsammans med experter på tillgänglighet. Du kan anpassa webbplatsen och få texten uppläst via funktionen Talande webb.

Webbplatsen är utvecklad i responsiv design för att du ska kunna få en bra upplevelse oavsett om du besöker oss med dator, surfplatta eller mobil.

Synpunkter och frågor

Kontakta webbplatsens ansvariga om du har frågor eller synpunkter på webbplatsen och dess innehåll.

Contact

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter