Var med och skapa Sveriges bästa primärvård

Hos oss får du möjlighet att bidra till att ge människor livskvalitet i livets alla skeenden. Tycker du att det låter lockande finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig hos oss.

Vi är en del av Primärvården – Region Skånes offentligt drivna primärvård – som består av 3 800 medarbetare inom mer än 200 verksamheter i hela Skåne.

Inom primärvården arbetar bland annat läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, sjukgymnaster, dietister, kuratorer och psykologer. Vårt uppdrag handlar om allt från vård, rådgivning och rehabilitering till hälsoarbete, palliativ vård och forskning.

Vår målsättning är att vara Sveriges bästa primärvård. Det blir vi genom att låta vår vardag genomsyras av våra värderingar – att vara välkomnande och drivande och möta människor med omtanke och respekt.

Våra patienter har olika behov och bakgrund. För att kunna ge dem bästa vård och service strävar vi efter mångfald även hos våra medarbetare.

Möt våra medarbetare

Kompetensutveckling och forskning 

Som medarbetare hos oss får du ta del av satsningar i form av kompetensutveckling och olika förmåner inom Region Skåne. Vidareutbildningar prioriteras och är du intresserad av att arbeta med utvecklingsprojekt och forskning kan du räkna med stöd och handledning.

Förmåner för anställda i Region Skåne

Sök ST-tjänstgöring hos oss 

Hitta och sök lediga jobb hos oss

För lediga jobb inom primärvården i Region Skåne söker du på vår förvaltning Primärvården. 

Du kan också kontakta verksamhetschefen på varje mottagning som du är intresserad av, både om mottagningen söker personal eller om du vill lämna in en spontanansökan.

Sök lediga jobb 

Jobba i Region Skåne (Facebook)

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter