Få en fjärde IVF-behandling gratis vid deltagande i studie

Reproduktionsmedicinskt centrum söker deltagare till studien Freeze all som undersöker ett nytt tillvägagångssätt vid IVF-behandling.

SUS reproduktionsmedicinska centrum samarbetar med Hvidovre sjukhus i Danmark för att undersöka ett nytt tillvägagångssätt vid IVF-behandling. Den traditionella behandlingsmetoden har varit att lägga tillbaka det bästa ägget under kvinnans hormonstimulerade cykel och frysa resten av de ägg som har hög kvalitet. I studien undersöks om graviditetschansen är högre om de befruktade ägg fryses ned och återförs vid en tidpunkt som matchar kvinnans naturliga cykel.

Vem kan delta?

Personer som genomgår ett kort protokoll i sin första, andra eller tredje IVF-behandling på reproduktionsmottagningen i Malmö kan delta i studien. Om ingen av de tre offentligt finansierade behandlingarna resulterar i graviditet erbjuds ni en gratis fjärde behandling i Hvidovre i Danmark.

Lämna en intresseanmälan

Vill du delta eller har du frågor om studien är du välkommen att kontakta RMC. Intresseanmälan kan antingen göras via e-tjänsterna på 1177 (välj "Kontakta mig) eller på en blankett som finns att hämta i väntrummet på RMC.

1177 e-tjänster

Deltagande i studien kommer att innebära enstaka extra besök och ultraljudsundersökning på RMC. Vid två tillfällen kommer du/ni att få besvara ett frågeformulär.

Visa Tyck till om sidan

För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta oss via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta oss via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.