Centrum för sexuell hälsa börjar med drop in-mottagning

Onsdagen den 3 januari börjar Centrum för sexuell hälsa i Malmö med drop in-mottagning. Mottagningen vänder sig till dig som identifierar dig som transperson eller är man som har sex med andra män och vill komma för att testa dig för sexuellt överförbara sjukdomar.

Här kan du testa dig för Klamydia, Gonorré, Syfilis, Hepatit och HIV. Drop in-mottagningen vänder sig endast till dig som vill komma för rutinkontroll och är symtomfri. Har du symptom eller besvär är det viktigt att du får en förbokad tid för att träffa en doktor.

Det kommer även att finnas kurator/sexolog på plats för samtal.

”Vi ser ett ökat behov av tider för just denna patientkategori och det har varit en stor efterfrågan på just drop in-tider. Vi börjar i mindre skala och ska utvärdera konceptet allt eftersom”, säger Maria Pilåker ansvarig sjuksköterska för mottagningen.

Mottagningen är öppen varje onsdag mellan 14.00 - 15.45 på Claesgatan 7. Vid frågor kontakta oss på 040-33 17 47

(Inga snabbtester för HIV kan göras på denna mottagning. Tänk på att inte kissa en timme innan ditt besök och ta med legitimation!)

Välkommen!

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter