Smärtmottagning Malmö

Hitta hit

Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till busshållplatserna Södervärn eller Tandvårdshögskolan. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången). På hållplats Tandvårdshögskolan kan du lätt byta från stadsbuss till linje 99 sjukhusbussen och stiga av på hållplats Sus Mitt. Bussen är gratis.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi vänder oss till dig som är inlagd på sjukhuset och som behöver undersökas och behandlas för smärta. Det kan till exempel vara för akut smärta, smärta på grund av cancer eller smärta efter en operation eller behandling med cytostatika eller strålning.

Vi besöker dig på avdelningen, föreslår en behandling för din läkare och följer eventuellt upp behandlingens effekt efteråt.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

För att komma till vår mottagning krävs remiss från din behandlande läkare eller annan sjukvårdspersonal. När vi fått din remiss besöker vår läkare och/eller sjuksköterska dig för att göra en första smärtanalys.

Vi hänvisar dig med långvarig smärta (smärta i över tre månader som inte beror på cancer) till Smärtrehabmottagning Lund.

Ditt besök hos oss

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter