Neurorehab Orup

Hitta hit

Mottagningen ligger på Orupssjukhuset, som du kan nå med buss från Höörs station.
Visa på karta (Google Maps)

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi tar emot dig som har funktionsnedsättning på grund av en kronisk neurologisk sjukdom eller postpolio-syndrom. Dessutom gör vi rehabiliteringsbedömningar för dig som har flerfunktionshinder. Genom rehabiliteringen kan du få stöd i att hantera dina svårigheter och bli mer oberoende i vardagen, till exempel vid resor, på jobbet eller i din föräldraroll.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egen vårdbegäran. Kontakta oss för mer information om hur du går tillväga.

Ditt besök hos oss

Besök hos oss sker alltid över dagen, men det går att övernatta på vårt vandrarhem om du inte har möjlighet att resa hem. Rehabiliteringen är helt individuell, så det varierar hur många gånger du besöker oss. Efter själva rehabiliteringsperioden finns möjlighet till återbesök.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter