Medicinavdelning akut Lund

Hitta hit

Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset Lund.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Här vårdar vi dig som har en akut internmedicinskt sjukdom såsom bröstsmärta, hjärtarytmier, hjärtsvikt, infektion, KOL, diabetes, intoxikationer och lungembolier. Vi vårdar dig som är i behov av medicinsk behandling och planering för att kunna återgå till hemmet.

Till medicinavdelning akut kommer du som patient dygnet runt, från akutmottagningen eller någon annan avdelning inom sjukhuset.

E-tjänster

För besökare och anhöriga

Avdelningen finns på två plan i Blocket på Skånes universitetssjukhus i Lund. Du anmäler dig i vår reception på plan 1. För att skapa lugn och trygg miljö runt patienten ber vi er att begränsa antalet besökare på rummet till högst två personer.

En dag på avdelningen

  • 08.00-09.00 Frukost
  • 11.30-12.30 Lunch
  • 14.00 Kaffe/te
  • 16.30-17.30 Middag
  • 19.00 Kaffe/te

Ronden sker under förmiddagen. Besökstider är 14.30–19 varje dag.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter