Gynekologiavdelning operation Lund

Hitta hit

Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset Lund.
Visa på karta

Telefon- och besökstider

Gynekologiavdelning operation i Lund är centrum för den gynekologiska tumörkirurgin i södra sjukvårdsregionen. Vi utför operationer vid bland annat cancer i äggstockar, livmoder, livmoderhals och vulva.

Vi har över 10 års erfarenhet av robotassisterad titthålskirurgi vid operation av livmoder- och livmoderhalscancer.

Vi utför även kejsarsnitt, borttagning av livmoder, skrapning på grund av blödning eller missfall och borttagning av cystor. Vi gör både planerade och akuta operationer och arbetet pågår dygnet runt.

Efter operation vårdas du på en uppvakningsavdelning och senare förflyttas du till en vårdavdelning.

Vi som jobbar här

Vi som jobbar här är kirurger, operationssjuksköterskor och undersköterskor. Vi arbetar alla i team kring våra patienter tillsammans med narkosläkare, narkossjuksköterskor och narkosundersköterskor.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter