Nyfiken på att jobba inom vården?

Vill du arbeta med människor och göra skillnad varje dag? Inom vården finns en lång rad olika yrken.

Det finns flera möjligheter att ta reda på mer. Du kan göra praktik och besöka vårdmässan där du får träffa oss och prova olika moment med mera.

Här är några korta filmer (20 sekunder långa) som ger en inblick i hur det är att jobba som sjuksköterska i några av våra verksamheter:
Akuten
Neurologen
Ortopeden
Resursteamet

Kom och träffa oss på vårdmässan!

Varje höst ordnar vi en vårdmässa på SUS. Du får träffa medarbetare i olika yrken. De visar delar av den utrustning de jobbar med och du får prova på olika vårdmoment, t.ex. att sticka, mäta blodtryck med mera. Vårdmässan riktar sig till dig som går på högstadiet eller gymnasiet men även till andra. Är du intresserad så är du välkommen!

Nästa vårdmässa anordnas i oktober 2019.

Extratjänst

Har du varit jobbsökande mer än 450 dagar och deltar i Arbetsförmedlingens program Jobb- och utvecklingsgarantin? Då kan du vara aktuell för en extratjänst på Skånes universitetssjukhus.

Extratjänst hos oss innebär att du får lön och är anställd inom Region Skåne. Du kan vara anställd under ett år med möjlighet till förlängning ytterligare ett år.

Om du är intresserad av extratjänst ska du kontakta Arbetsförmedlingen.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter