Vi söker pensionärer och andra hjältar

Är du pensionerad sjuksköterska, röntgensjuksköterska, barnmorska eller medicinsk sekreterare? Med många år i yrket har du en lång klinisk erfarenhet som är fantastiskt värdefull för både patienter och nyare kollegor.

Därför undrar vi om du kan du tänka dig att gå in i yrkesrollen igen för en längre eller kortare period i sommar?
Du kanske redan jobbar på timmar, men kan tänka dig att göra det lite mer i sommar?

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer och svarar på dina frågor. Du kan antingen ringa oss eller maila och be oss ringa upp.

Mail: Contact
Telefon: 046-17 70 74

Får vi erbjuda ett kvalificerat "sommarjobb"?

Som du säkert vet är sommaren inom vården alltid tuff. Ordinarie personal behöver sin semester samtidigt som våra patienter fortfarande behöver vård. Hur många vårdplatser vi kan ha öppna beror på hur många vi kan bemanna på ett patientsäkert sätt. Därför söker vi dig som är pensionerad och som kan tänka dig ett kvalificerat "sommarjobb" i sommar.

Du får givetvis bra ersättning och ob och kan välja att jobba hela eller delar av perioden. Känner du att du behöver en uppfräschning i våra digitala system? Vi kommer att erbjuda antingen introduktion eller bredvidgång så att du känner dig trygg att komma tillbaka. Samtidigt vet vi att du har lång klinisk erfarenhet att dela med dig av.

I maj erbjuder vi ett antal tillfällen med praktiskt träning av olika moment i vården. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hoppas få se dig hos oss igen i sommar!

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter