Ombyggnad pågår på sjukhusområdet i Malmö

Ombyggnation på sjukhusområdet i Malmö.
Vi bygger nya vårdbyggnader för framtidens sjukvård. Det påverkar framkomligheten och möjligheten att hitta parkering. Var därför ute i god tid.

Om du tar bilen till sjukhusområdet i Malmö är det enklast att parkera den i parkeringshuset Södervärn och ta sjukhusbussen från hållplatsen strax utanför (hållplats Sus östra).

Det kan vara svårt att hitta rätt när gräv- och byggarbetena är i full gång. Då är det bra att det finns någon att fråga. Vardagar kl. 7-16 går våra områdesvärdar runt på området och hjälper dig hitta. 

Ny entré på Carl-Bertil Laurells gata 9

Entréerna till Inga-Marie Nilssons gata 47 och 49, där du bland annat hittar vår röntgen- och kirurgiverksamhet, är avstängda. Ny entré finns på baksidan av huset och adressen är Carl-Bertil Laurells gata 9. Den ligger i anslutning till stadsbussarnas hållplats "Tandvårdshögskolan". Åker du med sjukhusbussen linje 99 kan du även stiga av på hållplats "Sus norra".

Karta över sjukhusområdet i Malmö

Linje 99 sjukhusbussen

För att hjälpa dig att ta dig runt inne på sjukhusområdet finns linje 99 sjukhusbussen. Den kör i en slinga inne på området var tionde minut klockan 7-17 vardagar. Det kostar inget att åka med bussen. På hållplats "Tandvårdshögskolan" kan du lätt byta från stadsbuss till linje 99 sjukhusbussen.

Linje 99 Sjukhusbussen - linjekarta och tidtabell på Skånetrafikens webbplats

Ska du till Inga Marie Nilssons gata?

Med bil kör du enklast in via Fritz Bauers gata för att komma till Inga Marie Nilssons gata.

Nya sjukhusområdet i Malmö

Vill du veta mer om hur vi bygger och utvecklar för framtidens sjukvård i Malmö? Läs mer om det nya sjukhusområdet på skane.se.

Malmö sjukhusområde (skane.se)

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter