Rekryteringsdag och Psykiatriforskningens dag

Den 11 oktober är det dags för Psykiatri Skånes rekryteringsdag i samarrangemang med Psykiatriforskningens dag på Malmö Universitet. Välkommen till en heldag med intressanta föreläsningar under temat beroende och passa samtidigt på att träffa medarbetare från Psykiatri Skåne som kan berätta mer om de karriärvägar vi erbjuder.

Evenemangen är kostnadsfria och du behöver inte föranmäla dig. Både Forskningens dag och Rekryteringsdagen äger rum den 11 oktober klockan 09.30-16:00 på Orkanen, Malmö universitet, Nordenskiöldsgatan 10. Välkommen!

Dagen är en del av Skåneveckan för psykisk hälsa.

Skåneveckan för psykisk hälsa 2018

Rekryteringsdag

Är du nyfiken på att arbeta inom specialistpsykiatrin i Skåne? Då vill vi träffa dig som är yrkesverksam eller studerande inom hälso- och sjukvård och berätta mer om de karriärvägar vi erbjuder.

Här får du träffa medarbetare och chefer inom vår barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri och rättspsykiatri. Du får också möjlighet att träffa vår HR-enhet.

Rekryteringsdagen sker tillsammans med Psykiatriforskningens dag (se nedan), som bjuder på intressanta föreläsningar under temat beroende.

Psykiatriforskningens dag

Årets tema för Psykiatriforskningens dag är beroende. Beroendesjukdomar drabbar många, och långt fler drabbas som anhöriga.

Alkohol och droger är kanske det vi oftast tänker på när vi talar om beroendesjukdomar, men det finns också andra typer av beroenden. Spelberoende om pengar får ökad uppmärksamhet och dataspelsberoende är på väg att bli en egen diagnos. Dessutom finns det nya beroendetillstånd som vi ännu vet lite om. Kan vi till exempel vara beroende av mobilen eller internet?

Detta och mycket mer får du veta mer om under Psykiatriforskningens dag, där forskare från BUP, vuxenpsykiatrin och rättspsykiatrin deltar.

Se hela programmet

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter