Närståendegrupp på vuxenpsykiatrimottagning könsidentitet

Skulle du vilja träffa andra närstående, utbyta erfarenheter och prata med andra i en liknande situation? Då kan vi erbjuda dig att delta i vår grupp för vuxna närstående till personer som har genomgått eller önskar genomgå en könsidentitetsutredning.

Närståendegruppen kommer att träffas under kvällstid vid fem tillfällen under hösten. Träffarna ger en möjlighet att prata med andra om frågor och tankar som kan väckas hos dig som närstående till en person som vill genomgå könsbekräftande behandling.

Datum: 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november
Tid: kl. 17.30–19.00
Plats: Baravägen 1C, Lund. Vi ses utanför huvudentrén. Om du är försenad ring 046-17 42 70.

Träffarna är avgiftsfria och vi bjuder på fika.

Vi som håller i träffarna arbetar på Könsidentitetsmottagningen i Lund och heter Malin Hammarberg, psykolog och Erika Sundström, kurator.

Vid frågor eller intresseanmälan kontakta Erika Sundström på telefonnummer 046-17 42 70 eller via Contact.

Varmt välkommen!

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter