6 december: Bråk och konflikter i familjen – hur du som förälder kan göra skillnad (0–12 år)

En föreläsning om föräldraskapets utmaningar. Hur vi kan förstå de bråk och konflikter som ofrånkomligen uppstår i en familj samt vad föräldrar kan göra för att hantera konflikter med sina barn på ett nytt sätt.

Föreläsningen kommer behandla ämnen som samarbetsbaserad problemlösning och lågaffektivt bemötande och riktar sig framför allt till föräldrar med barn upp till 12 år.

Föreläsare är psykolog Tomas Tedgård och kurator Johan Persson.

Tid och plats

Tid: 6 december kl 17:30-19:00

Plats:Första Linjens lokaler, Davidshallsgatan 16 i Malmö, våning 5.

Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på frågor om enskilda barn under föreläsningarna utan hänvisar till vår rådgivning på En Väg In, tel 020-51 20 20.

Anmälan

Föreläsningarna är kostnadsfria men anmälan krävs då antalet platser är begränsat. Anmäl dig via detta formulär (öppnas i nytt fönster).

Vi är tacksamma om du lämnar återbud vid förhinder så att någon annan kan få platsen. Vid frågor kontakta Contact

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter