21 november: Bonusfamiljen – att leva med andras barn (0–17 år)

Att leva i en bonusfamilj innebär både utmaningar och möjligheter. Föreläsningen belyser familjemedlemmars olika perspektiv, möjliga roller och vad som är viktigt att tänka på som förälder och bonusförälder i en ombildad familj.

Föreläsningen vänder sig till dig med barn i åldern 0–17 år och som är på väg in i en bonusfamilj eller som redan lever i en.

Föreläsare är psykolog Astrid Kronqvist och kurator Malin Bernthsson.

Tid och plats

Tid: 21 november kl 17:30-19:00
Plats: Första Linjens lokaler, Davidshallsgatan 16 i Malmö, våning 5.

Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på frågor om enskilda barn under föreläsningarna utan hänvisar till vår rådgivning på En Väg In, tel 020-51 20 20.

Anmälan

Föreläsningarna är kostnadsfria men anmälan krävs då antalet platser är begränsat. Anmäl dig via detta formulär (öppnas i nytt fönster).

Vi är tacksamma om du lämnar återbud vid förhinder så att någon annan kan få platsen. Vid frågor kontakta Contact

 

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter