Vuxenpsykiatriavdelning 4 rehabilitering Lund

Hitta hit

Du kan åka stadsbuss 3 (mot Nöbbelöv) eller regionbuss 123 (mot Kävlinge) till hållplats Lund Baravägen.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Till avdelningen kommer du som har behov av psykiatrisk specialistvård.

Vi specialiserar oss främst på att möta dig som har eller är under utredning för psykossjukdom eller som är i behov av rehabilitering efter psykossjukdom.

Du kommer till oss efter utredning eller undersökning på en psykiatrisk mottagning, oftast en psykiatrisk akutmottagning.

E-tjänster

För besökare och anhöriga

Du träffar din närstående i ett besöksrum eller i hens eget rum om det är ett enkelrum.

Drop in-café våren 2019

Under våren kommer vi att ha drop in-café för närstående. Det är en möjlighet att titta in på en kopp kaffe, en stunds gemenskap och samtidigt få stöd, råd och vägledning.

Drop in-caféet äger rum på avdelningen klockan 15.00–16.00 på följande datum:

23/5 - Lunds anhörigcentrum informerar om sin verksamhet

Varmt välkommen!

Vi som jobbar här

På avdelningen kan du träffa läkare, sjuksköterska, specialistsjuksköterska, skötare, psykolog, kurator, arbetsterapeut och sjukgymnast. Du kan även komma att träffa annan personal, såsom servicepersonal och administrativ personal.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter