Dagsjukvård beroende Lund

Hitta hit

Du kan åka stadsbuss 3 (mot Nöbbelöv) eller regionbuss 123 (mot Kävlinge) till hållplats Lund Baravägen.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Till mottagningen kommer du som redan har en kontakt inom beroendevården och som har behov av ytterligare insatser.

Du kan bli erbjuden medicinsk behandling och andra typer av insatser. Vi hjälper dig att hitta en fungerande struktur i din vardag.

Vi kan även erbjuda dig som har svår beroendeproblematik hjälp med abstinensbehandling under en begränsad period. Du börjar då din behandling med att vara inlagd på en avdelning under några dagar.

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egenremiss. Det gör du via vår e-tjänst eller genom att ringa till oss.

Ditt besök hos oss

Anmäl ditt besök i kassan på entréplan.

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Ta med dig legitimation.

Under

Ett besök hos oss tar cirka 30–60 minuter.

Fotografering och filmning är inte tillåtet.

Efter besöket

Vid frågor, ombokning av tid och bokning av återbesök kan du kontakta oss via e-tjänster på 1177.se eller ringa till vår mottagningstelefon.

Vi som jobbar här

På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterska, specialistsjuksköterska, kurator, psykolog och socionomer från Lunds kommuns socialförvaltning. Du kan även träffa andra yrkesgrupper, till exempel servicemedarbetare och administrativ personal.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter