Utbildningsanställningar för sjuksköterskor

Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne satsar på utbildningsanställningar för sjuksköterskor inom prioriterade verksamhetsområden, bland annat psykiatrin.

En utbildningsanställning innebär att du läser på deltid och arbetar inom verksamheten på deltid. Din kliniskt förlagda del av anställningen skapas i dialog med din närmaste chef och skrivs ner i en utbildningsplan som bygger på dina specifika kompetenser och erfarenheter.

I anställningen ingår det att arbeta inom olika delar av verksamheten så att din kliniska utbildning blir bred och du får en tydlig bild av den psykiatriska patientens process.

Efter utbildningsanställningens slut är målet att du inom några månaders tid placeras på en tjänst med specifika uppgifter utifrån din nya kompetens.

För tjänsterna söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av psykiatrisk vård, med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du bör också ha minst två års klinisk erfarenhet. Du har sökt, alternativt kommit in på specialistsjuksköterskeutbildning inom psykiatri 60 hp på halvfart.

För närvarande har Psykiatri Skåne inga utlysta utbildningsanställningar.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter