Trygg och säker vård under covid-19-pandemin

Känner du dig orolig för att besöka oss under covid-19-pandemin? Vi anpassar vårt arbete för att du ska kunna få den vård du behöver, även i dessa tider.

Distansbesök via telefon eller video

Om du inte vill eller kan komma till våra mottagningar, så finns möjligheten att göra besöket på distans, via telefon eller video, istället. Ibland kan vi även göra hembesök. Kontakta din mottagning för att få veta mer.

Är du sjuk och kan inte komma på ditt inbokade besök?

Kontakta din mottagning, via telefon eller via e-tjänsterna, för att boka om. Ibland kan du bli erbjuden att göra besöket på distans istället, ibland kommer ni fram till ett det bästa är att tiden bokas om till ett annat tillfälle. Hör av dig till oss så att vi kan anpassa kontakten och ge dig den hjälp du behöver.

Träffa oss på våra mottagningar

Våra mottagningar har öppet som vanligt. Med anledning av covid-19 har vi andra rutiner för att förhindra att smittan sprids. Ring oss om du vill veta hur vi har anpassat våra rutiner på just din mottagning. Du kan alltid känna dig trygg när du besöker oss.

Var rädd om dig!

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Svar önskas via e-post
Skicka kopia till e-postadress

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter