Trygg och säker vård under covid-19-pandemin

Känner du dig orolig för att besöka oss under covid-19-pandemin? Vi anpassar vårt arbete för att du ska kunna få den vård du behöver, även i dessa tider.

Distansbesök via telefon eller video

Om du inte vill eller kan komma till våra mottagningar, så finns möjligheten att göra besöket på distans, via telefon eller video, istället. Ibland kan vi även göra hembesök. Kontakta din mottagning för att få veta mer.

Är du sjuk och kan inte komma på ditt inbokade besök?

Kontakta din mottagning, via telefon eller via e-tjänsterna, för att boka om. Ibland kan du bli erbjuden att göra besöket på distans istället, ibland kommer ni fram till ett det bästa är att tiden bokas om till ett annat tillfälle. Hör av dig till oss så att vi kan anpassa kontakten och ge dig den hjälp du behöver.

Träffa oss på våra mottagningar

Våra mottagningar har öppet som vanligt. Med anledning av covid-19 har vi andra rutiner för att förhindra att smittan sprids. Ring oss om du vill veta hur vi har anpassat våra rutiner på just din mottagning. Du kan alltid känna dig trygg när du besöker oss.

För dig som är närstående

Just nu har vi begränsade möjligheter att ta emot medföljande och besökare till den som vår vård hos oss. Du kan istället vara med via röst- eller videosamtal, på din närstående telefon. Hör av dig till mottagningen eller avdelningen om du har några frågor.

Var rädd om dig!

Vad är problemet med sidan?

Vad är problemet med sidan?