Stroke- och reumatologi dagsjukvårdsavdelning

Hitta hit

Du kan åka stadsbuss 1, 2 och 10 eller regionbuss 181 och 182 samt pendeln 146 till hållplats Trelleborg Lasarettet.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Vi erbjuder dagrehabilitering till dig som har funktionsnedsättningar i rörelse- och stödjeorganen, eller sjukdomar i nervsystemet. Träningen syftar till att förbättra den fysiska, kognitiva, psykiska och sociala förmågan.

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Ditt besök hos oss

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Före besöket

I din kallelse står det om du behöver förbereda dig på något särskilt sätt.

Under besöket

Hos oss tränar du både individuellt och i grupp under en begränsad period. Träningsupplägget anpassas efter dina behov och målsättningar. Träningen leds av arbetsterapeut och sjukgymnast.

Vi som jobbar här

Hos oss arbetar sjukgymnast, arbetsterapeut, undersköterska, kurator och läkare.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.