Stöd och behandling på nätet

Ibland kan du få det stöd, den behandling eller den utbildning som du behöver på nätet. Det kan till exempel vara ett behandlingsprogram där det ingår övningar som du gör själv. Här finns instruktioner för hur du gör för att komma igång med ditt program.

Det varierar mellan behandlingsprogrammen vad som ingår. Det kan bland annat innebära att du ska läsa texter, svara på frågor, titta på filmklipp eller lyssna på ljudfiler. Det kan också ingå att du ska göra övningar.

Innan du börjar en behandling

Du har alltid kontakt med oss innan programmet startar. Tillsammans går vi igenom om en behandling på nätet är ett bra alternativ för dig. Om vi kommer fram till att det inte passar dig får du stöd, behandling eller utbildning på annat sätt.

Under tiden som du går behandlingen har du kontakt med din behandlare. Hen kan hjälpa dig igenom innehållet i övningarna, ge dig återkoppling och svara på dina frågor.

Förutsättning för att deltaga i stöd och behandling

När din kontaktperson informerat dig om att du ska få en behandling så är den tillgänglig för dig. Du loggar då in på 1177 Vårdguidens e-tjänster och lägger till den utbildning du ska gå. Din utbildning är en e-tjänst.

Instruktioner för att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

När du har loggat in kan du se din personliga vy som meddelanden, journaluppgifter, hitta mottagning med mera. Det finns inställningar. Gå in där och ange att du vill bli aviserad via e-post och/eller sms. Då blir du aviserad om du har fått meddelanden från oss. Vi skickar till exempel meddelanden till dig om din behandlare blir sjuk.

Sök upp den mottagning som ansvarar för din behandling direkt på webbsidorna på 1177.se.

Sök din mottagning på 1177.se

Välj stöd och behandling bland mottagningens e-tjänster. Då kommer du till inloggningen och direkt till behandlingen.

Support

Om du har problem med din inloggning eller andra funktioner på stöd- och behandlingsplattformen kan du kontakta vår support. Vissa frågor kan din behandlare svara på. Till exempel om du inte förstår hur ett formulär fungerar. Då skickar du ett meddelande direkt inne i behandlingens meddelandefunktion.

Kontakta supporten på 1177 Vårdguidens e-tjänster

Vad är problemet med sidan?

Vad är problemet med sidan?


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter