Studiebesök

Vi tar gärna emot studiebesök på KommSyn, Datateket och DUMLE. Du kan välja mellan att boka in dig på någon av våra fasta tider för studiebesök hos KommSyn eller boka in dig och dem du vill ha med dig på en enskild visning hos DUMLE och/eller Datateket.

Enskilt studiebesök hos DUMLE och/eller Datateket

Vill du boka in tid för en enskild visning erbjuder vi studiebesök hos DUMLE och/eller Datateket till en kostnad av 200 kronor per timme och grupp. Du kan själv välja om du vill boka visning hos endast en av verksamheterna eller om du kombinera besök hos båda. Besökare från andra län än Skåne är välkomna till en kostnad av 1000 kronor per timme och grupp.

På grund av nuvarande situation med Covid-19 tar vi emot grupper på max 5 personer. Anmälan är obligatorisk.

e-post: dumle@skane.se eller datateket@skane.se
telefon: DUMLE 046-77 09 55 eller Datateket 0770-11 11 00

Studiebesök hos KommSyn - inställda hösten 2020

Dessa studiebesök är för närvarande inställda på grund av nuvarande situation med Covid-19. 

Studiebesöken hos KommSyn är kostnadsfria och tar vanligtvis cirka 2,5 timmar. Här får du en inblick i både DUMLE och Datatekets verksamheter samt får veta mer om hjälpmedelsområdena kommunikation, kognition och syn.

Vad är problemet med sidan?

Vad är problemet med sidan?


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter