Läger med RG Aktiv Rehabilitering

Lägret vänder sig till dig som har en ryggmärgsskada eller en liknande funktionsnedsättning. Du behöver på egen hand ha god kommunikation via tal och god orienteringsförmåga för att kunna delta.
  • Arrangör: RG Aktiv Rehabilitering

Alla våra läger är uppbyggda kring fysisk aktivitet eftersom det krävs både styrka och teknik för att klara av vardagliga saker.

På våra läger har vi förebildsledare. Det är personer som själva lever med en fysisk funktionsnedsättning. Det gör att du ständigt har personer att lära dig av, fråga och få tips av i olika situationer. Här får du nya vänner, härlig gemenskap och mycket skratt. RG arbetar för ökad självständighet. Våra ledare ser till att du får den hjälp du behöver för att kunna tillgodogöra dig allt lägret erbjuder. Detta ger dig möjlighet att fokusera och lägga värdefull tid på att träna de delar du idag behöver hjälp med. Personliga assistenter får därför inte följa med på våra läger.

Familjeläger 4-8 år: preliminärt 30 maj - 2 juni 2019

Familjeläger 9-13 år: 1-6 juli 2019

Ungdomsläger: 27 oktober-1 november 2019

Camp Spinal: 15-21 juni 2019

Besök hemsidan för mer information om de olika kurserna, kostnader och för att anmäla dig.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter