Neurologimottagning Parkinson

Hitta hit

Du kan åka stadsbuss 1 eller regionbuss 551, 545 eller 558 till hållplats Kristianstad Centralsjukhuset.
Visa på karta

Telefontider och fler kontaktuppgifter

Du som har parkinsons sjukdom kommer till oss för diagnostisering, bedömning, behandling och rådgivning.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Ditt besök hos oss

Om du behöver tolk meddela oss i god tid innan ditt besök så bokar vi det åt dig.

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet.

Du betalar ditt besök med kort eller faktura. För betalning med kontanter har sjukhuset en särskild kassa. Besöket är avgiftsfritt för dig under 20 år och över 85 år.

Hitta kassa för kontantbetalning

Före besöket

Kom ihåg att ta med legitimation.

Under besöket

Vid det första besöket hos oss gör teamet en bedömning. Detta besök tar ca två timmar och vi ser gärna att en närstående följer med.

Efter besöket

Första återbesöket sker inom tre månader och därefter med sex till åtta månaders intervall, för att sedan om möjligt glesas ut till en gång per år. Det är det medicinska behovet som avgör hur ofta du kallas till återbesök.

Vi som jobbar här

Hos oss arbetar läkare, sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi samarbetar med logoped, kurator, dietist, tandhygienist och uroterapeut.

Visa Tyck till om sidan

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.