Våra aktiviteter för gravida och blivande föräldrapar

En kvinna håller om sin gravida mage
Vi ordnar löpande kostnadsfria aktiviteter för alla blivande föräldrar som är listade hos oss.

Föräldraförberedelse, tre-fyra tillfällen

När du är i graviditetsvecka 32–36 träffas vi i en grupp med cirka sex par vid tre-fyra tillfällen och pratar förlossning, smärtlindring, föräldraskap och amning.

Vi träffas i vårt konferensrum. Anmäl dig till din barnmorska.

Yoga för dig som är gravid, fem tillfällen

Yoga är en fantastisk metod för att förbereda sig inför förlossningen. Alla graviditeter är unika och gravidyoga kan ge dig bra stöd för att möta de förändringar som sker i kroppen under graviditeten. Yogan hjälper dig att vända blicken inåt och lära dig att lyssna på din kropp. Gravidyoga är mer på mental nivå än som fysisk träningsform.

träningen är på Vårdcentralen Skurup. Yogan erbjuds 1 gång i veckan under fem veckor, med start efter graviditetsvecka 30. Anmäl dig till din barnmorska.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter