Gör alla besök på BVC i Hästveda

Har du barn och vill gör alla besök på BVC i Hästveda? Idag är det Vårdcentralen Solbrinken som erbjuder barnhälsovård i Hästveda för ditt eller dina barn. Den 1 juni tar vi på Vårdcentralen Vänhem över och det blir personalen från vår barnavårdscentral, BVC, som du kommer att möta i Hästveda.

Både besök hos sköterska och läkare

Du kommer att kunna göra besök både hos BVC-sköterskan och BVC-läkaren i Hästveda vid de olika kontrollerna som vi erbjuder ditt eller dina barn. Vill du göra alla dina BVC-kontroller i Hästveda, ska du välja Barnavårdscentralen Vänhem som BVC åt ditt barn.

Så här väljer du Barnavårdscentralen Vänhem

Välj oss som din barnavårdscentral när du är inloggad i 1177 Vårdguidens e-tjänster eller via valblanketten under rubriken Välj oss som din barnavårdscentral på skane.se/bvchastveda

Blanketten skriver du ut, fyller i och skickar. Vill du inte skicka den, kan du lämna den direkt hos oss när du har fyllt i den.

Fortsätta att träffa Solbrinkens personal

Om du redan gör BVC-besöken i Hästveda och vill fortsätta att träffa samma BVC-sköterska, gör du det på Barnavårdscentralen Solbrinken i Hässleholm i fortsättningen. Då behöver du inte fylla i någon blankett, utan fortsätter med det BVC-val du redan har gjort.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter