Vi slutar med BVC-mottagning i Hästveda

Har du barn, gör besök på BVC i Hästveda och vill fortsätta gå till vår BVC-sköterska? Idag är det Vårdcentralen Solbrinken som erbjuder barnhälsovård i Hästveda för ditt eller dina barn. Den 1 juni tar Vårdcentralen Vänhem över och det blir personalen från Barnavårdscentralen Vänhem, som du kommer att möta istället i Hästveda.

Fortsätta att träffa Solbrinkens personal

Om du idag gör dina BVC-besök i Hästveda men vill fortsätta att träffa samma BVC-sköterska, gör du det på Barnavårdscentralen Solbrinken i Hässleholm i fortsättningen. Då fortsätter du med det BVC-val du redan har gjort och behöver inte göra något mer än tänka på att all BVC sker i Hässleholm.

Vill du gå på besök i Hästveda, behöver du välja ny BVC

När Barnavårdscentralen Vänhem tar över kommer du att kunna göra besök både hos BVC-sköterskan och BVC-läkaren i Hästveda vid de olika kontrollerna som ditt eller dina barn erbjuds. Vill du göra alla dina BVC-kontroller i Hästveda, ska du välja Barnavårdscentralen Vänhem som BVC åt ditt barn.

Så här väljer du Barnavårdscentralen Vänhem

Du väljer ny BVC när du är inloggad i 1177 Vårdguidens e-tjänster eller via valblanketten under rubriken Välj oss som din barnavårdscentral på skane.se/bvchastveda

Blanketten skriver du ut, fyller i och skickar. Vill du inte skicka den, kan du lämna den direkt på mottagningen i Hästveda när du har fyllt i den.

 

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter