Rehabiliteringsavdelning 41

Hitta hit

Närmaste busshållplats är Ängelholm Sjukhuset.
Visa på karta (Google Maps)

Telefon- och besökstider

Till oss kommer du som behöver längre rehabilitering efter stroke, operation, skada eller multitrauma, eller andra tillstånd som kräver längre rehabilitering. (Du kan även komma till oss efter primär rehabilitering på Orupssjukhus.)
Tillsammans med dig som patient sätter vi upp mål och tränar enligt en individuell rehabiliteringsplan. Vi erbjuder olika metoder och skräddarsyr din rehabilitering för att du ska återfå så mycket som möjligt av din fysiska och psykiska förmåga.

För besökare och anhöriga

Det finns inga bestämda besökstider och närstående är välkomna på besök.

Tänk på att visa hänsyn till patienternas träningstider på avdelningen. Ge inte heller mat eller dricka till din närstående om hen fått en stroke eftersom hen kan ha svårt att svälja.

Vi brukar be besökare att lämna matsalen när vi serverar mat, av hänsyn till de andra patienterna på avdelningen.

Kom helst inte mer än två besökare åt gången till avdelningen.

Ta inte med blommor och använd inte produkter med stark doft av hänsyn till personer som är känsliga för starka dofter.

En dag på avdelningen

  • 08.00-09.00 Frukost
  • 12.00 Lunch
  • 14.00 Kaffe/te
  • 17.00 Middag
  • 19.00-19.30 Kaffe/te och kvällsmacka

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter