Reproduktionsmottagning Malmö

Hitta hit

Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till busshållplatserna Södervärn eller Tandvårdshögskolan. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången).
Visa på karta

Visa telefontider och fler kontaktuppgifter

Till vår mottagning på Reproduktionsmedicinskt centrum (RMC) kan du komma för utredning av barnlöshet. Du kan även få hjälp med assisterad befruktning (som IVF-behandling, insemination och ägg- och spermadonation) och spermaanalyser.
Vi utreder och behandlar också könshormonstörningar, kromosomstörningar och erektionssvikt. Vi hormonbehandlar även dig som ska byta kön.
För dig som ska genomgå en cancerbehandling kan vi frysa ned spermier, ägg och äggstockar.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

För att bli patient hos oss behöver du en remiss från en läkare på till exempel en vårdcentral. Du kan också skriva en egenremiss.

Egenremiss för män

Egenremiss för kvinnor

Egenremiss för ensamstående kvinna

Egenremiss för samkönat par

När remissen kommer hit, registreras den i din journal. Därefter bedöms remissen av en läkare som tar ställning till om du är aktuell för utredning och behandling hos oss.

Om du ska kallas till en läkare här, ställs du i kö och får sedan en kallelse hemskickad. Om du inte är aktuell, går remissen tillbaka till dig eller din läkare.

Hormonbehandling vid könskorrigering kräver remiss från psykiatrisk utredare på könsidentitetsmottagning.

Ditt besök hos oss

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet. 

Om du inte talar svenska kan vi boka en språktolk. Vi kan även boka dövblindtolk, teckenspråkstolk, skrivtolk eller TSS-tolk för dig som behöver det. Kontakta oss i god tid innan ditt besök.

Före besöket

I din kallelse står det om du behöver förbereda dig på något särskilt sätt.

Ta med dig:

  • legitimation
  • lista över mediciner som du tar
  • eventuellt högkostnadskort eller frikort

Under besöket

Kom i god tid och anmäl ditt besök i receptionen.

Eventuell betalning sker vid ankomst.  Vi accepterar kortbetalning eller betalning mot faktura.

Efter besöket

Vid hemgång får du information om uppföljning.

Övrig information

Vi som jobbar här

Hos oss kan du få träffa läkare, bioanalytiker, embryologer, donationskoordinator, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor, kurator, medicinska sekreterare och kanslister.