Hudmottagning

Hitta hit

Du kan åka till hållplats Ängelholm Sjukhuset med stadsbuss 1 och 3 eller regionbuss 225, 506 och 514. Ängelholm Södra Sjukhuset med stadsbuss 1.
Visa på karta

Visa telefontider och fler kontaktuppgifter

Hos oss utreds och behandlas både barn och vuxna med hudsjukdomar som eksem, psoriasis, fot- eller bensår, acne, hudtumörer och andra hudförändringar. Här utförs kirurgiska ingrepp, avancerade sårbehandlingar och ljusterapi. Vi utför även ljusbehandlingar och medicinska bad. Som manlig patient kan du också söka till oss för sexuellt överförda sjukdomar.

E-tjänster

Så söker du vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss.

Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egenremiss. 

Ditt besök hos oss

Om du har fått förhinder till en bokad tid är det viktigt att du meddelar oss snarast möjligt eller senast 24 timmar innan. Besök som inte avbokats i tid debiteras och ingår inte i högkostnadsskyddet eller frikortet. 

Om du inte talar svenska kan vi boka en språktolk. Vi kan även boka dövblindtolk, teckenspråkstolk, skrivtolk eller TSS-tolk för dig som behöver det. Kontakta oss i god tid innan ditt besök.

Före besöket

I din kallelse står det om du behöver förbereda dig på något särskilt sätt.

Ta med dig:

  • legitimation
  • lista över mediciner som du tar
  • eventuellt högkostnadskort eller frikort

Under besöket

Anmäl dig i kassan utanför hudmottagningen.
Du betalar med kort eller faktura.

Vi som jobbar här

Hos oss arbetar specialistläkare, sjuksköterskor och undersköterskor med flera.